KAPCSOLAT – ajánlat kérése

BUDAPEST – BUDAÖRS – KECSKEMÉT – SZEGED – SOPRON – GYŐR – HELSINKI – WIEN – LONDON – PRAGA – NÜRNBERG
Országos és külföldi partnerek sokasága.
——————————————————————
Székhelyünk Budapesten és Tatabányán található, de hagyományos értelemben nem tartunk fenn irodát. Az ofszet nyomdai gépek (prospektus, kiadvány, szórólap) Budapest XI. kerületében, az óriásnyomtató berendezések (molinó, épületháló, vászon, tábla) Budapest III. kerületében vannak. Szerteágazó helyszíneink és már-már digitális nomád üzletvezetésünk az ONLINE jelenlét felé orientálódtak.  
Számtalan feladat bizonyította már, hogy a tervezési, kivitelezési feladatok alatti online kapcsolattartás hatékony és gyors munkavégzést tesz lehetővé. Anyagok kiszállítását zömében díjmentesen kínáljuk megrendelőink felé.
………….
Vállalkozásod, céged lehet Tatabányán, Győrben, vagy Szegeden, mi ugyanúgy szolgálunk ki, mintha budapesti megrendelőnk lennél. Folyamatosan tervezünk, és zökkenőmentesen gyártunk/szállítunk nyomdai anyagokat az ország minden pontjára, fotózunk országszerte és természetesen külföldi megrendelőink is örömmel dolgoznak velünk.
………….
Személyes találkozót nagyobb projekt esetén előtárgyalás, és fontos elemek egyeztetése miatt javasoljuk. Az elkészült anyagokkal sem kell bíbelődnöd, mi kiszállítjuk a kért címre. Ha MENŐ VEVŐ vagy, akár ingyenesen is! Jól hangzik? 🙂
………….
Ha bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésedet vagy kapcsolatba szeretnél lépni velünk, írj bátran e-mail címünkre vagy töltsd ki az alábbi árajánlatkérő űrlapot, mi pedig megígérjük, hogy 24 órán belül válaszolunk megkeresésedre! Általában pár óra, sürgős esetben akár fél óra alatt megkapod ajánlatunkat! 🙂
—————————-
Az ajánlatkérés részedről nem jár semmilyen kötelezettséggel, de hiszünk benne, hogy árainkkal és termékeinkkel elégedett leszel, hiszen nálunk minden ügyfél VIP!
9karakter- favicon

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE


Melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődsz?
(több is bejelölhető)


Grafikai tervezést és/vagy nyomtatást szeretnél?


Messenger Chatmodul