Fehér Tamás

STÚDIÓ VEZETŐ – MEGOLDÓ EMBER
E-mail: iroda@9karakter.hu
Brief info

Gyors válaszok, nyerő megoldások

Tomi fogadja a beérkező ajánlatkéréseket. Ügyfeleinkkel Ő tartja a kapcsolatot, intéz, jön-megy, tervezi a grafikai anyagokat, a nyomdai kollégákkal koordinálja az éppen aktuális munkákat.

Nehéz kizökkenteni, szereti, ha terhelve van. Termék- és ételfotós. Legújabb szenvedélye a cinematográfia, és a nyersanyag filmmé történő vágása.

Keresd Őt, ha kérdésed van tervezéssel, nyomtatással kapcsolatban. Tele van ötletekkel, mindig talál megoldást problémádra, legyen az grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, vagy óriásnyomtatás.

MONDJÁK RÓLUNK!

“Nagyon örültem hogy ráakadtam a 9karakter honlapjára, mert a legutolsó pillanatban adtam le a zászlónyomtatás-rendelést, mégis hibátlan minőséget, ingyenes tanácsadást, pontos szállítási határidőt kaptam, mindezt egy kisvállalkozásnak is megfizethető áron… Biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is zászló ügyben!”

Pálffy Szilvia

Pálffy Szilvia

divattervező (www.bluepaprika.hu)

“Azért szeretek veletek dolgozni, mert akkor is felveszitek a telefont és vállaljátok a munkát, amikor én már rég nem tenném meg…:)”

Boros Bence

Boros Bence

Fourty Main Street

“2001 óta dolgozunk együtt a 9karakter Grafikai Stúdióval. Ez a 19 év önmagában bizonyíték arra, hogy mennyire elégedettek vagyunk a munkáitokkal. Mindig pontosan, megbízhatóan, rugalmasan, az igényeinknek megfelelően végzitek a rátok bízott feladatokat, legyen az kiadványtervezés, molinó nyomtatás vagy névkártya tervezés és egyéb nyomdai kivitelezés”

Deák Zoltán

Deák Zoltán

ügyvezető igazgató Vasutas Egészségpénztár (www.epenztar.hu)
9karakter mondják rólunk

GYORS VÁLASZOK INNEN

Messenger Chatmodul