Harmos Csilla

FOTOGRÁFUS - KÉPALKOTÓ
E-mail: iroda@9karakter.hu
Brief info

A fényképezés megszállottja

Csilla közel 30 éve fotóz. Ő még az igazi analóg korszakban tanulta szakmáját. A digitális korszak eljövetelekor is inkább nyúlt a régi technikákhoz, és sok projektben még a filmes professzionális fotótechnikát használta. Ma is profi felszereléssel dolgozik, de már csak digitális eszközökkel.

A fotográfia megszállottja. Képei megannyi csoportos és egyéni kiállításon szerepelte. Ma is futó, önálló, sikeres projektje „A Benned élő NŐ” program, mely keretében a fotográfia eszközeivel segít hölgyeknek felismerni szépségüket, erősítve ezzel önbizalmukat, önképüket. Fotóz portrékat, esküvőket, rendezvényeket, családi eseményeket. Saját honlapja www.csillaharmos.com erősíti benne a fotózás szeretetébe és tudásába vetett hitet.

MONDJÁK RÓLUNK!

“Nagyon örültem hogy ráakadtam a 9karakter honlapjára, mert a legutolsó pillanatban adtam le a zászlónyomtatás-rendelést, mégis hibátlan minőséget, ingyenes tanácsadást, pontos szállítási határidőt kaptam, mindezt egy kisvállalkozásnak is megfizethető áron… Biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is zászló ügyben!”

Pálffy Szilvia

Pálffy Szilvia

divattervező (www.bluepaprika.hu)

“Azért szeretek veletek dolgozni, mert akkor is felveszitek a telefont és vállaljátok a munkát, amikor én már rég nem tenném meg…:)”

Boros Bence

Boros Bence

Fourty Main Street

“2001 óta dolgozunk együtt a 9karakter Grafikai Stúdióval. Ez a 19 év önmagában bizonyíték arra, hogy mennyire elégedettek vagyunk a munkáitokkal. Mindig pontosan, megbízhatóan, rugalmasan, az igényeinknek megfelelően végzitek a rátok bízott feladatokat, legyen az kiadványtervezés, molinó nyomtatás vagy névkártya tervezés és egyéb nyomdai kivitelezés”

Deák Zoltán

Deák Zoltán

ügyvezető igazgató Vasutas Egészségpénztár (www.epenztar.hu)
9karakter mondják rólunk

GYORS VÁLASZOK INNEN

Messenger Chatmodul