Emlékeztek még a régi mesekönyveitekre, amik kemény táblásak voltak és élvezettel lapozgattátok őket? Leginkább ehhez tudnám hasonlítani azt az érzést, amikor kezetekbe veszitek az albumot. Természetesen a technikai újítások magasabb rangra emelték a mércét.

fotókönyv egy lehetőség arra, hogy a nagy napotok vizuális csemegévé váljon számotokra és szüleitek, barátaitok számára. Tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik.

 

A fotóalbumokat Harmos Csilla kolléganőnk tervezi, és a belevaalókat is Ö fotózza. KLIKK IDE és a gyönyörű honlapjára jutsz el!

 

Az albumok tulajdonságai:

  • szerkesztésünkkel magazin jellegűek,
  • a borító és a belső lapok kivitelezése magas minőségű,
  • időtállóak,
  • exkluzív megjelenésűek,
  • lapjai kartonpapírból készülnek, amelyekre kasírozással kerülnek rá a fotóminőségben előhívott képek.

 

A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.

A fotókönyveim lapjai lézer levilágítással fotópapírra készülnek. Az eljárás megegyezik a hagyományos fénykép előhívással, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget.Kivitelezésükhöz kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használom és ez a borítóim alapanyagában is megmutatkozik.

Minden könyvünket kemény borítóval készítjük, mely igény esetén akár különbözőképpen elhelyezett süllyesztett képablakkal is kiegészíthetőek. Kínálatomban különböző minőségi kreatív könyvkötészeti papírok, selymek, műbőrök közül választhattok. A borítótípusokból és a kötészeti anyagokból ízlésetek szerint válogathattok.

 

 

Egy fotókönyv 10 lapból/20 oldalból áll, de pótlapokkal 25 lapra/50 oldalra bővíthető.

Méret (cm) Ár Pótlap
 20×20 55 900.- 2 800.-
 30×30 60 900.- 3 300.-

Az árak tartalmazzák az áfát.

Csilla ezeket az árakat akkor tudja biztosítani, ha az esküvői fotózásotokat nála rendelitek meg.

Más esetben: a feltüntetett ár+50%.

Messenger Chatmodul