Új kezdeményezést indítunk, melynek a sokat mondó Design Desszant nevet adtuk.


Miért vágunk bele?

Nyomdai, grafikai, és fotós munkáink során ezernyi csodálatos helyen megfordulunk az országban, és bizony igen szép számmal botlunk bele rongált, régi, elavult, nem túl esztétikus táblákba, egyéb utcai reklám megjelenésekbe. Belebotlunk, mert nyitott szemmel járunk, már-már szakmai ártalomnak is felfogható, ahogy vizslatjuk egy-egy település reklámtábláit, kirakat dekorációit. Az óriásplakátokkal most nem foglalkozunk, az más tészta. Szóval, azt tervezzük, hogy megmutatjuk, miként lehetne szebbé varázsolni ezeket a reklámtáblákat, kirakatokat, cégportálokat.

Hogyan csináljuk?

Nem ócsárlás, lehúzás, “fikázás” a célunk, hanem az, hogy az eredeti képekkel, majd az általunk elképzelt tervekkel, 20 év alatt összegyűlt tapasztalatainkkal rávilágítsunk arra, hogy akár pár ezer forintból remek külalakot lehet kölcsönözni akár a Te céged, vállalkozásod külső megjelenésének is. Fotózunk régi, rongált táblákat, leméretezzük, tipográfiailag és grafikailag feljavítjuk. Azaz konkrét példákat elemzünk, körbejárjuk anyaghasználatban, kivitelezésben, grafikai megjelenésben, egyes esetekben még kivitelezési árakkal is előállunk. 

Nem titkolt szándékunk a lakosság, és cégek, vállalkozások bevonása ebbe a misszióba. Ha Te utazásaid során kirívóan  elhanyagolt, fura megjelenésű hirdető vagy cégtáblával találkozol, fotózd le, és küldd el nekünk >>> IDE, ERRE AZ E-MAIL CÍMÜNKRE! Akár a Te céged, vállalkozásod érez hiányt egy jó megjelenésben, várjuk üzleted portáljának fotóját, rongált táblájának képét! 

Mi feldolgozzuk, kijavítjuk, felcsinosítjuk a látványt és bemutatjuk itt, ezen a platformon. 🙂


Lássuk is alább első példánkat, hogy néz ki ez a küldetés kezdete a valóságban …

1. Tata, Madármegfigyelő Torony 

Első “áldozatunk” egy tatai, sokat látogatott helyszín, a Madármegfigyelő torony, mely az Öreg-tó partján helyezkedik el. Elég sokat sétálunk, biciklizünk Tatán a tóparton, és már sok évvel ezelőtt feltűnt, hogy az Európában is méltán híres, és ezernyi látogatót vonzó Vadlúd Sokadalom megfigyelő területe egy kissé elhanyagolt környezetet mutat. A látványba a parton felállított tábla külalakja is belerondít. Maga a szerkezet rendben is volna, azonban a rajta lévő grafika elhanyagolt, öreges. A tábla anyaga az időjárási viszontagságok miatt csúnya, a rajta lévő dekorációs technika elavult, egyszóval nem túl méltó az egyébként remek lehetőség bemutatására. 

 

Amilyen állapotban most van. (2018.02.05)

 

Szerintünk akár ilyen is lehetne … 

 

Tábla tervezés, gyártás
Tábla tervezés, gyártás

 

Lehetséges anyagválasztás: 3 mm-es Dibond fémmagos tábla  –  Technika: Direkt táblanyomtatás vagy vinyl nyomtatás UV védelemmel ellátott festékkel+ kasírozás táblára

A táblán egyébként ennél több és más információ is elfér. Akár más formában is. Ezzel az egyszerű, lényegre törő design-nal csak azt szeretnénk érzékeltetni, hogy mennyire mássá tudja varázsolni a környezetet egy sokak által már megszokott, nem túl szép látvány megváltoztatása. Ahogy az alábbi képeken is látható. 


… és így mutatna a környezetében.

 

Te is látsz rongált, nem esztétikus táblát, egyéb, környezetéből kirívó megjelenést? Küldd el nekünk e-mailben, mi hamarosan feldolgozzuk!

TETSZIK AZ ÖTLET! KÉREK KIVITELEZÉSI ÁRAT!

Messenger Chatmodul