SZOLGÁLTATÁSOK

ÁTSZÍNEZZÜK A VALÓSÁGOD!

Arculat tervezés, logótervezés, kiadványok, céges prospektusok tervezése és gyártása, plakát tervezés, gyártás, ÓRIÁSNYOMTATÁSOK /molinó, épületháló/ tervezése és gyártása 5 méter szélességig, professzionális fotózás /portré, étel, céges portfólió, esküvő, családi fotózás … /, marketing tanácsadás, teljes körű üzletdekoráció tervezése, gyártása, webdesign tervezése.
BESZÉLJENEK A SZÁMOK!

BÜSZKÉK VAGYUNK MEGRENDELŐINKRE!

0
Éve a Reklámpiacon
0
Munkaóra Havonta
0
Megrendelés havonta
0
-nél is több Lezárt Projekt

Mondják rólunk

“Nagyon örültem hogy ráakadtam a 9karakter honlapjára, mert a legutolsó pillanatban adtam le a zászlónyomtatás-rendelést, mégis hibátlan minőséget, ingyenes tanácsadást, pontos szállítási határidőt kaptam, mindezt egy kisvállalkozásnak is megfizethető áron… Biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is zászló ügyben!”

Pálffy Szilvia

Pálffy Szilvia

divattervező (www.bluepaprika.hu)

“Azért szeretek veletek dolgozni, mert akkor is felveszitek a telefont és vállaljátok a munkát, amikor én már rég nem tenném meg…:)”

Boros Bence

Boros Bence

Fourty Main Street

“2001 óta dolgozunk együtt a 9karakter Grafikai Stúdióval. Ez a 19 év önmagában bizonyíték arra, hogy mennyire elégedettek vagyunk a munkáitokkal. Mindig pontosan, megbízhatóan, rugalmasan, az igényeinknek megfelelően végzitek a rátok bízott feladatokat, legyen az kiadványtervezés, molinó nyomtatás vagy névkártya tervezés és egyéb nyomdai kivitelezés”

Deák Zoltán

Deák Zoltán

ügyvezető igazgató Vasutas Egészségpénztár (www.epenztar.hu)

Hogy miért ti? Verhetetlen áron, kiemelkedő figyelemmel és igyekezettel segítetek mindig, természetesen utolsó utáni pillanatban. A “majd megoldjuk” és a “nem gond, kitalálunk valamit” olyan ritkán hallható, ha az ember megszorul és majdnem lehetetlent kér. Nálatok ezek gyakran alkalmazott kommunikációs formulák és ráadásul tartjátok is a szavatokat.
Így sikerült a Pastrami standját rekordsebességgel kidekorálnunk az általatok nyomtatott több mint 50 négyzetméteres reklámmolinósegítségével a Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon, ahol éttermünk a leghívogatóbb külsővel vonzotta magához az éhes fiatalokat.”

Prokopp Dóra

Prokopp Dóra

Filmmúzeum, Pastrami étterem (www.pastrami.hu)

“Kedves Tamás! Nagyon köszönjük a precíz és szép munkákat. Külön köszönetet érdemel a grafikus, aki elsőre kiváló szórólap terveket tett le az asztalra és megalapozott szakmai tudással magyarázta el a legapróbb részletek fontosságát a kiadványtervezés és nyomdai munkák kivitelezését illetően. Szeretek olyanokkal dolgozni, akik nem veszik zokon, ha az ügyfél tizedjére is módosít az ajánlatkérésen.”

Énekes Lajos

Énekes Lajos

tulajdonos-ügyvezető Reflex Fordítóiroda Kft. (www.reflex.hu)

“2009-től dolgozunk együtt a 9karakter csapatával.
Nagyon meg vagyunk elégedve a gyors, precíz munkavégzésetekkel, és ügyfélbarát hozzáállásotokkal. Több olyan projektben dolgozunk együtt, ahol szakértelmetek nélkülözhetetlen a grafikai tervezés, digitális nyomtatás, plakátnyomtatás, és webdesign, webprogramozás, keresőoptimalizálás területén.”

Szabó Irisz

Szabó Irisz

ügyvezető igazgató Live Info Kft. (www.liveinfo.hu)

Számomra egyszerűnek tűnő kéréssel fordultam a vászonnyomtatás szolgáltatást kínáló cégek felé, ám számtalan ajánlatkérési kudarc után csak Ti írtatok megnyugtató választ nekem: az elképzelésem megvalósítható! Ezen felbuzdulva – Tamás segítségével – álmodtam meg a kép végleges verzióját, így mind a nyomtatást, mind a keretezést gyönyörű minőségben és profi kivitelezésben kaptam meg tőletek. Már érik a következő kép gondolata is a fejemben, melynek elkészítéséhez biztosan benneteket választalak!
Nagyon köszönöm nektek a nagyszerű és gyors munkát!”

Csapó Orsi

Csapó Orsi

“Gyorsan volt szükségünk pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a 9karakter ajánlata volt a legkedvezőbb. Az elvárásainkat a munkájuk minősége épp úgy kielégítette, akár a lebonyolítás zökkenőmentessége. Ez volt az első közös munkánk, de nem az utolsó!”

Füzesi András

Füzesi András

(www.megatherm.hu)

„Anyacégünk, a német Busch-Vacuum marketingeseinek a kívánságait is veletek nyomtattatom, ma már automatikusan így állnak a dolgokhoz: A magyarok intézhetik a nyomtatást maguk…’! Ez már önmagában is kedvező minősítés.
Jó ötleteket kaptam tőletek, amit a molinó nyomtatás vagy egyéb – közösen tervezett – plakátok, poszterek, reklám molinók gyártásánál is megfogadtunk. Köszönjük az építő jellegű kritikákat, ötleteket és rugalmas, minőségi munkátokat.”

Tótok Sándor

Tótok Sándor

ügyvezető igazgató Busch Vacuum Kft. (www.busch-vacuum.hu)

“Gyors, precíz kommunikáció, remek matrica nyomtatási minőség és korrekt ár, prémium kategóriás szolgáltatás.
Külön dicséret, amiért észrevettétek a betűhibát a plakáton. Ügyfelünk is boldog volt, így mi is :)”

Mészáros Róbert

Mészáros Róbert

látványügynök
9karakter mondják rólunk
Messenger Chatmodul