Pintér Zoltán

WEBOLDALAK TUDORA
E-mail: iroda@9karakter.hu
Brief info

Az optimista optimalizáló.

Zoli immáron büszke, ifjú apukaként szakadatlan erővel és tudással veti bele magát minden weboldal készítési feladatba. Nem ismer lehetetlent, minden kérdésnek utánajár, és precízen meg is válaszolja. Jól. Ötletei mindig nyerők, és hasznosak. Igazi alkotó, aki nemcsak elkészíti, de felügyeli is az általa „gyártott” website-ot.

MONDJÁK RÓLUNK!

“Nagyon örültem hogy ráakadtam a 9karakter honlapjára, mert a legutolsó pillanatban adtam le a zászlónyomtatás-rendelést, mégis hibátlan minőséget, ingyenes tanácsadást, pontos szállítási határidőt kaptam, mindezt egy kisvállalkozásnak is megfizethető áron… Biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is zászló ügyben!”

Pálffy Szilvia

Pálffy Szilvia

divattervező (www.bluepaprika.hu)

“Azért szeretek veletek dolgozni, mert akkor is felveszitek a telefont és vállaljátok a munkát, amikor én már rég nem tenném meg…:)”

Boros Bence

Boros Bence

Fourty Main Street

“2001 óta dolgozunk együtt a 9karakter Grafikai Stúdióval. Ez a 19 év önmagában bizonyíték arra, hogy mennyire elégedettek vagyunk a munkáitokkal. Mindig pontosan, megbízhatóan, rugalmasan, az igényeinknek megfelelően végzitek a rátok bízott feladatokat, legyen az kiadványtervezés, molinó nyomtatás vagy névkártya tervezés és egyéb nyomdai kivitelezés”

Deák Zoltán

Deák Zoltán

ügyvezető igazgató Vasutas Egészségpénztár (www.epenztar.hu)
9karakter mondják rólunk

GYORS VÁLASZOK INNEN

Messenger Chatmodul